De massa-hypnose

Het was in 2008. Toen dachten we nog, hee grappig, een crisis, dan stort het zo gehate kapitalistisch systeem eindelijk in. Maar het stortte niet in. Het bleef comateus. De politici aan de strop bungelend, op en neer bewogen door de bankiers die zo het volk verder uitmelken. Bezighouden. Afleiden. Terwijl ze verder gaan met sneaky plannetjes.

Politiek gezien is de boel ook flink veranderd. Leek de wereld in 2000 nog pais en vree, in 2001 met de false flag attacks op het WTC kregen de oorlogszuchtigen duidelijk de overhand. Hoe goed moet je zijn om zoveel mensen voor de gek te houden! Een compliment voor de meesters van de massa-hypnose.

En via dat woord komen we toch echt in 2015. Massa-hypnose. In 2014 klapte er al een vliegtuig van ons tegen de grond. Rutte heeft de schade redelijk weten te beperken (geen open oorlog, hoewel?) maar tegen welke prijs, dat weten we niet. De plegers van dit soort aanslagen gebruiken het als middel om de staat te chanteren. En dat deden ze ook in Parijs, waar het bewind blijkbaar nog een extra aanmoediging nodig had om ook ‘tegen ISIS’ te gaan vliegen. Ja, nu doen ze dat braaf hoor!

Nadat deze aanslagen en wekenlange pers-hysterie de gedachten van de bevolking op volkomen 0 hadden gezet, was er de ruimte om lekker aan de gang te gaan met een vervolg op de genocide van begin 20’e eeuw. De Koerden uitmoorden. Een van de laatste semitische volkeren, nadat de Semitische delen van de Joodse bevolking met de holocaust waren weggevaagd. Waarom bleven die Ashkenazi Jews toen eigenlijk buiten schot?

De Turken doen het nu heel handig. Je doet of je ISIS pakt, maar je pakt de Koerden. Ze hebben wel goede olie, die jongens van ISIS, want die is hier gewoon te koop via de pijpleidingen naar Jordanië en Israel. Vroem, lekker rijden, bedankt hoor.

Dat brengt me trouwens op die klimaat-top. Ik ben er toen zelf ook ingetuind, vanaf 1992. Maar dat hele CO2 verhaal is werkelijk 1 groot gelul, als je bedenkt dat Nicola Tesla al bijna 100 jaar geleden een wagen kon laten rijden zonder aandrijving. Nee, dat is allemaal bezig-houderij en trukendozen om weer meer geld en macht te krijgen.

Een heel handig ge-ensceneerde oorlog dus daar in Syrië. Jammer dat het ANP daar niet volledig over bericht. Waarom toch niet? Ach, dat is zo’n naar verhaal. Heeft alles te maken met de massa-hypnose.

Het handige van die ISIS-oorlog is natuurlijk de vluchtelingen. Je zou normaal gesproken denken dat iedereen het zielig vindt, maar deze mensen (of moet ik zeggen reptoids) hebben nu eenmaal geen gevoel. Die vluchtelingen kun je hooguit gebruiken. Handig bedacht. On the move, ermee.

Mensensmokkel is een lucratieve handel, dus daar begint het mee. In grote getale komen ze aan in West-Europa, die vluchtelingen. Hoe goed moet je je logistiek regelen, om zoveel vluchtelingen over te zetten? Ervaring van jaren.

Anyway, hier aangekomen gebruik je stromannen (al zien ze er soms uit als klassieke componisten) om de boel eens flink op te stoken. Typisch dat we moord en brand roepen met (in oktober 2015) bijna 35000 asielzoekers. Veel? Tot 2000 had je jaren met 40.000 – 50.000 per jaar. Dat halen we dit jaar dan ook wel. Een ramp? Ditmaal wel ja, want dat komt door het geblaat in de krant en op het nieuws. Als we de centra van toen niet hadden gesloten, maar in de pauze-stand hadden gezet, was er nu niks van te merken geweest. En was de angst-zaaierij wel erg zichtbaar geweest.

De enige die er nu beter van wordt is de PVV, en zij zullen nu niet aan de macht komen omdat de rest van Den Haag het stuur nog wat verkrampter vastpakt. En wie daar beter van wordt? Alleen degene die hen in het nekvel gepakt heeft. Zoek ze maar eens op de Zuid-As, of Frankfurt of beter, in Basel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website