Tops voor mijn gezondheid

Hoe komt het toch dat er zoveel rare ziektes zijn. SARS? EHEC? Mexicaanse varkenspest? Blauwtong? ADHD? Asperger? Autisme? Doen die mensen soms niets aan hun gezondheid? Ik wel en dat gaat zo!

Sinds het in Nederland (voorheen bekend als land van vrijheid van meningsuiting, nu van menings-opsluiting) verboden is om tips te geven op Medisch gebied, geef ik nu mijn tops: Toepassen Op Persoonlijke riSico!

Deze informatie wordt gedeeld onder het motto: de nieuwe dokter dat ben je zelf. Ben je nog van de oude dokter, bezoek die dokter dan zelf en zorg dat je basis kennis ontwikkelt. Maar… als je dokter je niet beter kan maken, probeer het dan ook eens zelf!

Onderstaande lijst aanhouden als ik door problemen het ziekenhuis o.i.d. ben gekomen en niet meer kan zeggen wat ik wil!

De basis van mijn gezondheid

Immuniteit – het bestand zijn tegen ziekten -zit het voornamelijk in de darmen. Net als de bodem bestaat de darmfunctie uit 3 lagen:

 • het afbreken van grote delen in kleine delen
 • het zuiveren van kleine delen van ziektes
 • het samenvoegen van kleine delen tot bruikbare delen

Dit werk wordt uitgevoerd door micro-organismen: kleine beestjes die met eiwitten spelen als lego-blokjes. Het versterken van deze darmfunctie doe ik op meerdere niveau’s:

Het voorkomen van vervelende stoffen

 • Door het weigeren van vlees en vis voorkom ik dat ik anti-biotica binnenkrijg. Die anti-biotica verstoort de darmfunctie. Wat er in feite gebeurt is dat je er alles uit gooit, zodat je met de darmen van een pasgeboren baby rondloopt en dus super bevattelijk bent.
 • Door het eten van vooral biologisch voedsel voorkom ik dat er pesticide en herbicide naar binnen komen, die elk ook een darmfunctie kunnen verstoren.
 • Ik weiger principieel vaccins. Weliswaar heb ik er tot mijn vijfde een aantal gehad, maar sindsdien de groeten. Waarom? Lees het onthutsende Wat artsen je niet vertellen of http://www.eqgen.nl/vaccins.html.  Vaccins worden – naast restanten van pesticiden – genoemd als hoofd-veroorzaker van autisme – achtige problemen – veroorzaakt op het kind zelf of bij de moeder tijdens de zwanegrschap.

Het gebruik van fatsoenlijk dagelijks eten

 • Ook weer de keuze voor biologisch / ecologisch eten zorgt ervoor dat hetgeen je eet werkelijk krachtig eten is. Let er ook op dat je een beetje met de seizoenen mee eet. Het heeft weinig zin om biologisch eten uit de tropen te eten als het hier winter is: winter vraagt om winterkost. In de zomer pak je die Chinees dan wel weer terug.
 • Kies iets dat bij je past. Het gebruik van kennis en kunde uit de Ayurveda is hierbij een eye-opener.

Het voorkomen van Stress

 • Onverwerkte emoties en stress zijn ziekmaker nummer 1. Dus: blijf emotioneel in balans. Persoonlijk heb ik het gauw in de gaten: keelpijn: ik had iets willen zeggen maar het komt er niet uit. Buikpijn: er is iets op mijn dak gekomen en ik kan het niet verwerken. Hoofdpijn: er zit iets om me heen stress te veroorzaken en ik kan er niet onderuit. Christiane Beerlandt weet er meer van.

Het inlezen in de materie Gezondheid

 • Een goed boek is De Nieuwe Gezondheidsleer die je kunt opvragen via DeNieuweDokters.nl (keuze boek 11). Ze sturen het op in PDF als je je gegevens achterlaat.
  Jammer is dat deze site nu ook alles is gaan verkopen: zo is het toch niet meer helemaal kosjer. Ik haal mij spullen altijd elders:

Het gebruik van Extra’s

 • Hebben bovenstaande tips niet geholpen?
 • Heeft de dokter je ook niet gezond gehouden?
 • Om mijn darmfunctie te verbeteren gebruik ik twee middelen:
  • Effectieve Micro-organismen. EM-1 zoals van de EM-winkel, geproduceerd door Agriton. Deze 62 bacterie-stammen kosten een fractie me van de enkele stam in moderne zuiveldrankjes. Zoe ziet mijn kuurtje eriut?  Een half borrelglaasje voor het slapen gaan, 2 weken lang. Goed water bij drinken – minstens 2 liter per dag. De eerste kuur was het vetst, vooral bij het toiletbezoek een paar tinten donkerder 😉 En die lucht!
  • Schindele’s Mineralen Kleipoeder. Grotendeels Silicium en verder vele andere mineralen. Mijn darm is eigenlijk een portable bodem, dus er moet wel alles in zitten dat in een gezonde bodem voorkomt. De bacteriën kunnen niks voor me doen zonder de tegenwoordig zeldzame mineralen. Schepje zand in de mond en wegspoelen met water. Het was wel even wennen. Het is bijvoorbeeld te krijgen via deze winkel.
 • Heb ik een acute infectie? Ik kies liever niet voor anti-biotica. Wil ik aan mijn basis-weerstand werken? Dan zorg ik voor voldoende buffer. We hebben het dan over Colloïdaal Zilver. De beste is niet chemisch gemaakt maar via elektro-pulsen, door Multi-Wave Healing.nl Ik gebruik bij een kuurtje dagelijks een klein slokje. Ik neem het in met veel water – bij uitdroging weet je het nooit.
 • Is Dit Alles? Heb ik een dipje? Niet zoveel zin meer? Dan gebruik ik welk  eens het Colloïdaal Goud van Multi-Wave healing. Het helpt me ook goed tegen beperkte helderziendheid – op naar onbeperkte helderziendheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website